søndag 20. november 2011

Puter

Jeg synes at Eli Kongssund lager nydelige puter! I går kjørte jeg og Solveig sørover til Hamar for å være tilstede på utstillingsåpningen hennes ved KUNSTBANKEN Hedemark Kunstsenter. KUNSTBANKEN er et spennende hus som inneholder flere utstillingsrom og en kafé/restaurant med nydelig mat. Elis mann, Ådne Løvstad, holdt en flott åpningstale. Et utdrag fra talen er avbildet under her. Om du har tid og lyst til å se hele utstillingen er den åpen tirsdag – fredag 11-16, lørdag – søndag 12-17, fram til 8.januar.
Putene er laget av ullfilt som er bearbeidet på ulike måter. Eli broderer, applikerer, hekler og bruker farger på en slik måte at jeg får mange ulke assosiasjoner og minner når jeg ser på putene.
Tre andre kunstnere åpnet også sine utstillinger ved KUNSTBANKEN i går; Hanne Friis, Anniken Amundsen og Michael Johansson.

6 kommentarer:

 1. Skjønne puter, de får meg til å tenke på deilige bløtekaker. nam nam! *♥*

  SvarSlett
 2. For herlige puter! Solputen likte jeg best. Tusen takk for inspirasjon!
  Fin søndag til deg. Klem, PiPa

  SvarSlett
 3. Vakre puter med særpreg og sjarm. Den første fikk meg også til å tenke på bløtkake - kanskje man lener seg mot den med en viss forsiktighet *S* Bløtkake med viktig budskap.
  Den nederste fikk meg tilbake til barndommen. Min mormor på Lillehammer leide ut et rom til elever på husflidsskolen (som vi sa) på -70-tallet. Jeg sov på det rommet i jula når studentene hadde ferie, og den nederste puta var virkelig en fornyet utgave av produktene de fylte rommet med :-)
  Artig - takk for titten fra én som nok har litt for lang reisevei til å se utstillingen - Liv

  SvarSlett
 4. Verkligen vackra textiler. Tack för att du visar inblick i norskt konsthantverk.

  SvarSlett
 5. Så gøy og veldig veldig fine...!!

  SvarSlett