onsdag 11. juli 2012

Sommerbutikken min er åpnet


I tre uker skal jeg ha sommerbutikk i det gamle bakeriet i Nusfjord. Her skal jeg selge keramikken min og noen lopper fra overskuddslageret.

Velkommen inn JJeg vil være tilstede i butikken mellom 12 og 16 hver dag, men stort sett blir det i tillegg utvidet åpningstid. Jeg trenger fleksitid for å kunne kjøre søppel og for å kjøpe maling og materialer til stue og kjøkkenprosjektet mitt. Når jeg har besøk vil jeg gjerne avslutte dagen kl. 16 slik at vi kan farte rundt omkring i vakre Lofoten.
Fortsettelse følger...

4 kommentarer:

 1. Så vakkert sted og så koselig butikk!
  Sukk... skulle gjerne vært der!!

  SvarSlett
 2. Seier det samme som forrige! Ser ut som du har det heilt himmelsk der oppi nord! Ein vakker dag ønskjer eg å komma til den plassen...Håpar salet går fint på den koselege butikken og kjøkenet kjem på plass i løpet av sommaren. Alt vel til deg frå

  Marian

  SvarSlett
 3. Jeg som håpet at du hadde utsalg i Lillehammerdistriktet.
  Ser kjempekoselig ut. Håper det kommer mange innom å handler hos deg.
  Kom på i dag at jeg måtte sjekke navnet på englekoppen min.
  Og jammen var det ikke du som har laget den.
  Skrev om det her i dette innlegget.http://asvean.blogspot.no/2010/06/en-herlig-solskinnsdag.html Og litt her http://asvean.blogspot.no/2010/06/inspirasjonstur.html
  Visste ikke da at du også hadde blogg, så derfor har jeg ikke linket til den. Men kan jo legge det inn nå i tilfelle noen blar tilbake i bloggen min.
  Ha en herlig sommer der nord :)

  SvarSlett
 4. Ååååhh såååå koselig ;)
  Skulle gjerne stukket innom ja, men det er nåkk aaaalt for langt unna :/

  SvarSlett